11.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Veličanstvena noć u Tivtu obilježila doček Nove godine

Turistička organizacija ( TO) Tivta i Opština Tivat pripremile su jedan od najboljih programa u Crnoj Gori tokom novogodišnje noći, a odlična posjeta potvrda je da su u tome i uspjeli. Kao uvod u glavni dio večeri nastupio je Perpetuum Mobile Band iz Srbije, dok je glavna zvijezda, sa kojom su Tivćani i gosti ispratili 2022. i dočekali 2023. bila Indira (ex Colonia).

Direktorica TO Tivta, Danica Banjević kazala je da su izuzetno zadovoljni popunjenošću kapaciteta tokom novogodišnjih praznika, kako u hotelskom tako i u privatnom smještaju.

“Prema posljednjim podacima u Tivtu je registrovano 2.800 turista , i kada to uporedimo sa godinama prije korona pandemije, odnosno novogodišnjim nastupima imamo čak dva puta veću popunjenost. Novogodišnji događaji su započeli juče sa dječjim novogodišnjim programom, druženje se nastavilo i danas sa prednovogodišnjim zagrijavanjem odnosno žurkom sa DJ Šar”, kazala je ona.

Doček NG u Tivtu / foto Mediabiro

Zvijezda novogodišnje noći, Indira ex Colonia kazala je da je svakom izvođaču falilo novogodišnjeg stejdža, te da se izuzetno raduje što je nakon par godina opet publici priredila nezaboravnu novogodišnju noć.

“Ja sam ovdje domaća, ja čim sletim u Crnu Goru svi me dočekaju prekrasno, i raduje me što je publika u Tivtu u novu godinu ušla upravo sa mojim pjesmama”, kazala je ona.

Indira je tom prilikom poručila svim prisutnim srećne novogodišnje praznike, i istakla da je pozitivan stav najvažniji u životu. Brojni, veseli posjetioci na tivatskoj rivi uživali su do kasno u noć.

Doček NG u Tivtu / foto Mediabiro

“Oduševljena sam programom na rivi Pine, dolazim iz Rusije i divno se provodim”, kazala je posjetiteljka Tivta.

Novogodišnje druženje se nastavlja i prvog januara, od 12 do 14 sati nastupiće Verica Čuljković, električna violina i DJ Danilo Radusinović iz Podgorice, a u večernjim satima od 21 do 22. 30 tamburaški sastav La Banda iz Novog Sada. Koncert zvijezde večeri Željka Bebeka, legendarnog prvog pjevača Bijelog dugmeta, počinje u 23 sata.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije