9 C
Kotor

Slušaj online radio

Veliko interesovanje za foto i video takmičenje u cilju promocije Budve

BD

Foto i video takmičenje, koje je budvanska Turistička organizacija (TOB) organizovala sa ciljem promocije Budve kao destinacije za sva četiri godišnja doba, izazvalo je veliko interesovanje, a online glasanje za najbolje trajaće još dva dana.

Iz TOB-a su saopštili a je foto i video takmičenje pod nazivom Budva – zlatni oktobar, koje je organizovano od 12. do 26. oktobra, izazvalo veliko interesovanje građana Budve, ali i svih onih koji budvansku rivijeru doživljavaju kao mjesto koje inspiriše i čija se ljepota mora zabilježiti kamerom.

“Do 26. oktobra stigla je 221 fotografija Budve u jesen od 52 učesnika, dok je broj pristiglih video klipova bio nešto manji, 30 klipova od 21 učesnika”, navodi se u saopštenju TOB-a.

Usljed velikog broja pristiglih fotografija i klipova stručnom žiriju je bilo teško da izabere dvije najbolje fotografije i dva najbolja video klipa, kako je bilo najavljeno, pa je iz tog razloga izabrao četiri najbolje fotografije i dva najbolja video klipa.

“Online glasanje je u toku, materijali su postavljeni na Facebook stranici TOB-a i svi zainteresovani mogu glasati za svoje favorite”, dodaje se u saopštenju.

Iz TOB-a su kazali da je cilj takmičenja ispunjen, a to je da je jesen u gradu obilježena nizom živopisnih kadrova koji će se koristiti u daljoj promociji Budve kao destinacije za sva četiri godišnja doba.

“Podsjećamo još jednom sve zainteresovane da posjete Facebook stranicu TOB-a – Budva.travel i do sjutra glasaju odnosno ‘lajkuju’ fotografiju i video klip koje izaberu kao najljepše. Na taj način će odrediti pobjednike takmičenja koji će osvojiti novčane nagrade u iznosu od po 300 EUR i čiji će se materijali dalje koristiti na društvenim mrežama i u publikacijama o Budvi”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije