24 C
Kotor

Slušaj online radio

Veliko interesovanje za protekli sajam zapošljavanja u hotelu Čedi Luštica Bay

sajam zapošljavanja

Više od 320 kandidata iz cijele Crne Gore zainteresovanih za posao u najboljem luksuznom  crnogorskom hotelu u 2018.godini, Čedi Luštica Bay (The Chedi), posjetilo je dvodnevni vikend sajam zapošljavanja u Luštica Bay marina naselju.

“Izuzetno smo zadovoljni posjetom koju je sajam zapošljavanja privukao. Naši menadžeri nisu krili zadovoljstvo tokom obavljenih razgovora sa potencijalnim kandidatima 22. i 23. februara, i smatramo da smo privukli mnoštvo talentovanih osoba sa svih strana Crne Gore. U naredne dvije nedelje ćemo obaviti pozive sa kandidatima koji su prošli u uži krug, te se nadamo da ćemo uskoro imati formirani tim koji će tokom predstojeće sezone pružiti savršenu uslugu budućim gostima“, izjavila je Sonja Ristić, HR menadžer Čedi hotela.

Hotel i kompanija Luštica Development oglasili su više od 100 radnih pozicija, sezonskog i cjelogodišnjeg karaktera iz oblasti turizma i ugostiteljstva.

Učesnici sajma su imali priliku da saznaju nešto više o planovima i radu hotela, o projektu Luštica Bay u okviru kojeg funkcioniše, kao i o kompaniji Orascom koja stoji iza istog. Nakon prezentacije i predaje rezimea, gosti su mogli da uživaju u ekskluzivnim delicijama restorana The Spot kao i u obilasku hotela.

O svim naknadnim potrebama za radnom snagom za predstojeću sezonu, hotel I kompanija će blagovremeno obavijestiti javnost putem društvenih mreža i zvanične veb stranice.

Najčitanije