14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Vikend na Piazza Centrale – pijaca domaćih proizvoda

Piazza Centrale

Vikend na Piazza Centrale, u Luštica Bay-u, nudi zanimljive sadržaje i uživanje na ovom novom atraktivnom lokalnom trgu

Piazza Centrale, u okviru naselja Centrale u Luštica Bay-u je za veoma kratko vrijeme postalo novo lokalno mjesto susreta za sve generacije i tačka koja spaja dimenzije gastronomije, muzike, teatra i sporta.

U nedjeljno predvečerje 17. septembra se organizuje još jedna Pijaca domaćih proizvoda, koja nostalgično kreira pijačni dan na ovoj destinaciji, po uzoru na mala lokalna bokeška mjesta kada je pijačni dan ne samo ritual za sve mještane, već i povod za susrete komšija i prijatelja.

Na organskoj pijaci će biti izložena bogata ponuda najkvalitetnijih namirnica sa poluostrva Luštica i okolnih mjesta, u vremenu od 18.30 do 22.30 sati.

Piazza Centrale – Luštica Bay

Kalendar događaja na ovoj lokaciji obuhvata niz art performansa i koncerata, dJečjih programa i pijace domaćih proizvoda koja se održava svake nedjelje te su dopuna ležerne svakodnevnice na ovoj lokaciji.

Selekcija kafeterija, nacinalnog restorana i premium pub-a, moderan beauty bar i ostale šoping jedinice kreiraju novo mjesto za susret s prijateljima i onima koji će to tek postati na Luštici Bay.

Najčitanije