13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Vlasnik i direktor Saniteko grupe iz Podgorice prijetio funkcionerima Opštine Tivat

Opština Tivat

Vlasnik i direktor “Saniteko Group” iz Podgorice, Vladimir Brnović prijetio je funcionerima Opštine Tivat, gradonačelniku Željku Komnenoviću i Sekretarki za komunalno-inspekcijski nadzor Jeleni Šćekić, da će im zapaliti kuće ukoliko mu Opština Tivat naredne sedmice poruši bespravne objekte koje je u proteklih par godina, podigao u uvali Brdište gdje je Saniteko napravio čitavu malu marinu nazvanu Airport Marina.

Brnović je od juče u pritvoru a danas u 12 sati biće priveden kod ODT Srđe Jovanovića u Kotoru.

Stavlja mu se na teret krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Željko Komnenović – foto Boka News

“Opština Tivat je u slučaju nelegalno sagrađenih objekata koje je sagradio Brnović sprovela svu neophodnu zakonsku proceduru i svojim bahatim ponašanjem ni u kakvom slučaju neće uticati na aktivnosti uklanjanja nelegalnih objekata u pojasu morskog dobra na teritoriji opštine Tivat. Pomenuti događaj izazvao je osjećaj ugroženosti mene i moje porodice”- izjavio je OB Tivat, predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović.

 

Tužilac pustio Brnovića da se brani sa slobode uz krivičnu prijavu

14,55 sati

Kotor – Tužilac je pustio Vladimira Brnovića da se brani sa slobode uz krivičnu prijavu za napad na službeno lice.

Podgoričanin Vladimir Brnović, vlasnik i direktor kompanije “Saniteko Group”, uhapšen je juče nakon što je, kako tvrde funkcioneri Opštine Tivat, prijetio da će im zapaliti kuće, ako sruše njegove nelegalno izgrađene objekte.

Izvor:Boka News

Najčitanije