34.2 C
Kotor

Slušaj online radio

WizzAir s trećom novom linijom prema Splitu

wizz plane

Nastavlja se ekspanzija WizzAira u Splitu. Treću sedmicu za redom ovaj poznati mađarski niskotarifni avioprijevoznik najavljuje uvođenje još jedne nove linije prema splitskoj zračnoj luci.

Od 20. juna uvodi se linija Wroclaw – Split – Wroclaw koja će u prometu biti jednom tjedno, svake nedjelje, do 12. rujna 2021. Na liniji su najavljeni zrakoplovi tipa A320 koji kod WizzAira imaju kapacitet od 180 putnika. Na trinaest najavljenih rotacija mađarski će prijevoznik ponuditi novih 4.680 sjedala, piše Croatian Aviation.

Ovo je treća nova linija prema Splitu u svega tri sedmice. WizzAir će s tri nove linije iz Osla, Gdanska i Wroclawa povećati svoj tržišni udio u Zračnoj luci Split s gotovo 30 hiljada dodatnih sjedala!

Wroclaw je novo, četvrto odredište WizzAira iz Poljske prema Splitu (uz Gdansk, Varšavu i Katowice). S obzirom na kontinuiranu ekspanziju ovog niskotarifnog prijevoznika u splitskoj zračnoj luci, ne bi bilo iznenađenje da u sljedećih mjesec dana najave još novih linija prema Hrvatskoj!

Najčitanije