7 C
Kotor

Slušaj online radio

Završeno pojedinačno Državno prvenstvo u podvodnom  ribolovu – Griviću titula, Radoševiću rekord

U Baru je prethodnog vikenda održan II krug Državnog pojedinačnog prvenstva u podvodnom ribolovu, na kojem je prvo mjesto osvojio je Božidar Radošević (SRK „Deep blue“ Podgorica) sa 18.700 bodova, drugo Božidar Grivić (KSR „Tuna“ Budva) sa 11.065, a treće Ilija Purlija (KSR „Galeb“ Tivat) sa 6.385 bodova. Najveća ulovljena riba bio je gof težine 24,3 kg kojeg je ulovio Božidra Radošević.

Zbirom rezultata sa ovog i I krug, titula državog prvaka za 2021. godinu pripala je Božidar Griviću  iz kluba „Tuna“ sa 3 plasmanska boda. Drugo mjesto osvojio je Božidaru Radoševića iz „Deep Blue“ Podgorica sa 6, a treće Ilija Purlija iz kluba „Galeb“ sa 9 plasmanskih bodova.

Odličan organizator ovog takmičenja bio je klub „Free diver“ iz  Bara.

Podvodni ribolovci takmičarsku sezonu završavaju iduće nedelje, kada će se u Budvi održati II Kup Crne Gore u podvodno ribolovu i međunarodno takmičenje II Memorijalni kup „Andrija Gazivoda“.

JUNIORI – BORIĆIČ NAJBOLJI – IGALU ZLATO I BRONZA

Foto Savez za sportski ribolov

U Igalu je prethodnog vikenda  održan II krug Državnog pojedinačnog prvenstva u sportskom ribolovu iz usidrene barke za juniore U 21, na kojem je prvo mjesto osvojio „KAO I U PRVOM KRUGU“ Goran Boričić iz KSR Igalo s 2928 plasmanskih bodova, drugo mjestoje osvojio Nenad Todorović iz KSR Ribar Baošić s 2904 plasmanska boda , a treće mjesto je pribalo Maji Maslovar iz KSR Pagar Tivat s 2614 plasmanskih bodova  .

Zbirom rezultata sa ovog i I krug, titula državog prvaka  i zlatna medalja za 2021. godinu pripala je Goranu Boričiću iz KSR Igalo s 2 plasmanska boda. Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojila je Maja Maslovar iz ksr Pagar iz Tivta  s 7 plasmanskih bodova a treće mjesto i bronzanu medalju osvojio je Samir Muratović iz KSR Igalo  s isto 7 plasmanskih bodova .

Odličan organizator i za svaku pohvalu, ovog takmičenja bio je klub KSR Igalo

Ribolovci  Juniori U21 takmičarsku sezonu završavaju iduće nedelje, kada će se u Herceg Novom  ( organizator KSR Jugole Grakalić)  Ekipno državno prvenstvo Crne Gore u sportskom ribolovu iz usudrene barke.

Najčitanije