10 C
Kotor

Slušaj online radio

Zdravoljupci i kompanija IDEA priredili druženje sa mališanima…

U IDEI Super u Radanovićima, u sklopu tržnog centra Butiko, Zdravoljupci i kompanija IDEA ove subote organizovali su zanimljivo druženje.

Mališani i njihovi roditelji imali su priliku da se upoznaju sa ovim popularnim likovima i da se zabave uz facepainting i vodeni šou. Maskote Zdravoljubaca su privukle veliku pažnju, pa je fotografisanje sa njima bilo posebna atrakcija.

Nakon Podgorice, Zdravoljupci su ovim druženjem sa djecom u Radanovićima, nastavili da šire svoju zdravu misiju.Vjerujemo da se životne navike stvaraju od malena, te da ćemo ovim programom lojalnosti ukazati djeci i roditeljima na važnost usvajanja zdravih navika u ishrani još od djetinjstva,“ kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

IDEA

Zdravljupci su izvorno poznati kao The Godness Gang. Idejni tvorac je globalna kompanija TCC, koja djeluje u preko 50 zemalja svijeta. Trgovački lanci širom Evrope su do sada ovakvim projektom uspješno promovisali zdrave navike kod djece, a IDEA prvi put jedan ovakav projekat dovodi u Crnu Goru.

Dostupni su u 53 IDEA prodavnice i možete ih nabaviti do 20. novembra.

Više informacija o Zdravoljupcima možete pročitati na web stranici https://www.idea.co.me/Zdravoljupci

Najčitanije