13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

“Bruškin u Akciji”

Kompas – Bruškin

NVO Kompas- Centar za Informisanje i savjetovanje mladih, održaće javnu prezentaciju projekta “Bruškin u Akciji” u multimedijalnoj Sali Opštine Tivat, u petak 18. februara sa početkom u 18 sati.

Na prezentaciji će biti predstavljeni rezlultati projekta u vidu radio podcasta gdje će moći da se čuju isječci iz emisija kao poruke i razmišljanja mladih u vezi života u svojoj zajednici (teme poput odrastanja, kako mladi sebe vide, što im je potrebno za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, koliko su uključeni u aktivan život zajednice, šta im znači volontiranje, može li se volontirati u ruralnim pordručjima, šta treba da znaju o seksualnom razvoju..itd).

Nakon prezentacije otvorićemo mogućnost razgovora i razmjene mišljenja sa prisutnima u vezi postavljenih pitanja i prezentovanog u cilju nalaženja kvalitetnih rješenja za pitanja koje postavljaju mladi, koji će biti poslati kao predlozi na razmatranje donosiocima odluka u Optštini Tivat.

Projekat “Bruškin u Akciji” podržava “Institut za Medije Crne Gore” u okviru grant šeme projekta “SNAŽNI – Mediji bez mržnje i dezinformacija”, koji se realizuje uz finasijsku podršku Evropske unije i kofinansiranje Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore, u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, Srbiji i Turskoj.

Najčitanije