12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

H.Novi – U Novogodišnjoj noći Tonči Huljić i Makao bend

Press Nova godina u HN
Press Nova godina u HN – foto S.Kosić

Doček Nove 2016. godine biće organizovan na glavnom hercegnovskom trgu „Nikole Đurkovića“. Za dobru atmosferu u najluđoj noći biće zaduženi Tonči Huljić i Macao bend.

“Jako mi se sviđa prostor na kome ćemo svirati. Bio sam tu prije 3-4 godine. Bio je sa mnom i Petar Grašo, nastupili smo na festivalu Sunčane skale na tom Trgu. On je idealan da stvori malu familijarnu atmosferu i da se u takvom obiteljskom raspoloženju uputimo u Novu godinu”, kazao je Huljić na konferenciji za novinare.

Najavio je da će izvoditi pjesme koje svira sa svojim orkestrom, ali i obradu velikih hitova koje je pisao za Olivera, Graša, Magazin,..Huljić je novinarima otkrio da je u “svojim prepenzionerskim danima odlučio da stvara za svoju dušu ne težeći komercijalizaciji, ali da se to ljudima svidjelo.

A kako to izgleda kada Huljić svira i pjeva za svoju dušu, čuli su prisutni za koje je priredio mini koncert nakon pressa u Dvorani Park.

Huljić nakon pressa u HN
Huljić nakon pressa u HN – foto S.Kosić

Novogodišnji program na novskom trgu počeće igrokazom za najmlađe “Đede mraze, ima li te?” koji je napisao glumac i reditelj Goran Slavić. Nakon njih nastupiće Macao bend koji će Novljane i njihove goste zabavljati i 1. januara.

Direktor JUK „Herceg fest“, Stevan Koprivica je objasnio da su se odlučili da novogodišnja zabava protekne uz pop muziku, koja ima najširu ciljnu grupu.

Direktorica TO, Bojana Blagojević, je kazala da će program Trgu koštati 21 hiljadu eura.

O ponudi hercegnovskog zaleđa i planine Orjen od preddnovogodišnjih dana do Praznika mimoze govorio je direktor Agencije za razvoj Orjena, Željko Starčević.

S.K

Najčitanije