21 C
Kotor

Slušaj online radio

Prezentacija ponude Orjena

Orjen
Orjen

Agencija za razvoj i zaštitu Orjena promovisaće ponudu hercegnovskog zaleđa u foajeu Dvorane Park, u srijedu, 16. decembra, od 18 do 20 sati, u saradnji sa lokalnom Turističkom organizacijom, JUK “Herceg-fest”, a uz podršku Opštine Herceg Novi. Učesnici prezentacije, ali i svi zainteresovani, tom prilikom moći će da se informišu o mogućnostima valorizacije potencijala orjenskog masiva.

Kako je kazao direktor Agencije Željko Starčević, zaleđu grada na ulazu u Boku i njegovom turističkom razvoju se dugo nije pridavala pažnja, ali se u novije vrijeme javljaju nove ideje i projekti.

Učesnici prezentacije će biti konobe “Konak” i “Gušti” sa Vrbanja, kafe bar “Karakas” iz naselja Kameno, turistička agencija “Das Nova” iz Dubrovnika, planinarski klub “Subra”, alpinistički klub “Niskogorci” iz Igala, nevladine organizacije “Orjen Outdoor” i “Eko Boka” – ogranak Herceg-Novi.

Orjensko sedlo
Orjensko sedlo

Starčević je napomenuo da će do održavanja prezentacije biti gotov i kalendar dešavanja u narednih dva i po mjeseca, sa obilježenim sedmičnim aktivnostima učesnika prezentacije.

Najčitanije