16 C
Kotor

Slušaj online radio

Ogromno interesovanje za Novogodišnji bazar

Veliki amfiteatar OŠ „Drago Milović“ u Tivtu bio je danas poslijepodne tijesan da primi sve one koji su došli na centralni „Novogodišnji bazar“ na kome su učenici i nastavnici ove obrazovne ustanove zajedno nastupili sa nizom maštovitih ručnih radova. Prihod zarađen njihovom prodajom namijenjen je za opremanje škole, što je izgleda, bio i dodatni motiv kako roditeljima djece, tako i brojnim drugim građanima Tivta da posjete bazar i iz ruku malih i neodoljivih trgovaca, kupe poneku sitnicu, urađenu u duhu predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika.

U ponudi je bilo svega od ukusnih domaćih kolača koje su spremile majke djece, preko maštovitih novogodišnjih ukrasa, čestitki, bižuterije, ukrasnih predmeta i sličnog, a djeca i njihove razredne starješine kao da su se takmičili u tome koje će odjeljenje imati veći, raznovrsniji, šareniji i veseliji štand. Učesnike bazara zabavljao je Šanta Panta a priređena je i nagaradna tombola za koju su premije obezbjedili tivatski privrednici i građani.

Prethodna dva dana slični bazari manjeg obima veoma uspješno su održani i u područnim odjeljenjima OŠ „Drago Milović“ u Gradiošnici i u Donjoj Lastvi.

Izvor:S. L.

Najčitanije