13.7 C
Kotor

Slušaj online radio

“Regent Porto Montenegro” postao član “Virtuoso”-a

Regent Porto Montenegro
Regent Porto Montenegro

Najnoviji luksuzni hotel u Crnoj Gori, elitni “Regent Porto Montenegro” u Tivtu priznat je od mreže vodećih svjetskih profesionalaca u luksuznim putovanjima “Virtuoso”. Tivatski “Regent” dobio je status člana “Virtuoso” mreže, čime je postao jedan od samo dva hotela u Crnoj Gori uvrštena na tu listu. Drugi ovdašnji hotel u “Virtuoso” mreži je “Aman Sveti Stefan”, dok se na prostoru bivše Jugoslavije takvim članstvom mogu podičiti još samo tri hotelska objekta -“Villa Dubrovnik” u Dubrovniki, “Le Meridien Lav” u Splitu i “Kempinski Palace” u Portorožu.

“Dobijanje članstva u vodećoj svjetskoj mreži za luksuzna putovanja “Virtuoso” za naš hotel “Regent Porto Montenegro” je ne samo priznanje hotelu i osoblju koje ga vodi, već i potvrda sve jačeg imidža Crne Gore na svjetskom tržištu, kao uzbudljive i privlačne destinacije za luksuzna putovanja.” – saopštili su tim povodom iz međunarodnog lanca “Regent Hotels & Resorts” koji upravlja elitnim hotelom u tivatskom nautičkom centru Porto Montenegro.

Direktor prodaje u “Regent Porto Montenegro” hotelu Roko Palmic naglasio je da su počastvovani izborom za članstvo u “Virtuoso” mreži kao najprestižnijoj asocoijaciji eksperata za luksuzna putovanja na svijetu.

Virtuoso
Virtuoso

“Ovo članstvo dolazi nakon uspješnih 18 mjeseci od otvaranja hotela “Regent Porto Montenegro” i rezultat je naše izuzetne posvećenosti da našim gostima priuštimo jedinstveno i vrhunsko iskustvo boravka i odmora u hotelu. Ponosni smo što na taj način, i Crnu Goru kao destinaciju približavamo takvim zahtjevnim gostima.”- istakao je Palmic.

Izvor:S. L.

Najčitanije