20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Aćimović ponovo na čelu Opštine Herceg-Novi

Nataša Aćimović
Nataša Aćimović – foto S.Kosić

Nataša Aćimović ponovo je danas izabrana za predsjednicu Opštine Herceg Novi. Izbor predsjednice podržali su odbornici vladajuće koalicije, Demokratska partija socijalista i “Izbor“, opozicioni odbornici su napustili salu jer kako su kazali, nijesu željeli da učestvuju u novoj farsi vladajuće koalicije i nezakonitim odlukama.

Upravni sud je poništio raniji izbor Aćimović kao pravno nevaljan.

Aćimović je u obraćanju odbornicima rekla da joj je velika čast što ih po drugi put može pozdraviti kao Predsjednica Opštine Herceg Novi.

“Našem gradu je potreban period smirenja i velikog rada. Pokazala sam da nudim dobru volju, toleranciju i strpljenje, kao i jasnu viziju puta ka ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ti ciljevi su ostvarivi isključivo kroz transparentno vođenje lokalne samouprave i jedinstvo svih nas oko pitanja od značaja za grad i građane. Herceg Novom su potrebni brži razvoj, vesela mladost i zadovoljna starost. Zamislite kojom brzinom bi se naš grad razvijao kada bi svako od nas maksimum svog znanja, emocije i energije uložio u njegov napredak. Krajnje je vrijeme da se okrenemo dužnostima zbog kojih smo ovdje, stoga predlažem da se nakon završetka ove sjednice okrenemo radu, jer smo svi mi domaćini našeg grada” – poručila je ona.

Najčitanije