7.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Podrška razvoju sektora morskog ribarstva i marikulture

Ribari - foto Zoran Nikolić
Ribari – foto Zoran Nikolić

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u skladu sa Agrobudžetom za 2016. godinu i budžetskom linijom, Podrška razvoju sektora morskog ribarstva i marikulture, objavilo je Javni poziv za dodjelu podrške za modernizaciju ribarske flote u malom privrednom ribolovu za plovila do 10 metrara.

Podrška za modernizaciju ribarske flote u malom privrednom ribolovu za plovila do 10 metara, odnosi se na kofinansiranje profesionalnih ribara (nosioca dozvole za obavljanje malog i velikog privrednog ribolova) u troškovima zamjene pogonskih generatora, rekonstrukcije i adaptacije plovila i zamjene ribolovne opreme za povećanje efikasnosti prilikom ulova, odnosno prelaska na selektivnije alate.

Prijave na Javni poziv sa pratećom dokumentacijom dostavljaju se poštom ili preko arhive MPRR. Rok za dostavljanje zahtjeva je 30 kalendarskih dana od dana objavljivanja Javnog poziva.

Dodatne informacije u vezi sa Javnim pozivom mogu se dobiti i putem telefona: 020/234-305 i 020/482-270 Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja Direktorat za poljoprivredu i ribarstvo

Najčitanije