15 C
Kotor

Slušaj online radio

Hotel “Palma” uskoro u novom ruhu

Finalni izgled - Palma
Finalni izgled – Palma

Hotel “Palma”, sredinom maja će dobiti novi, moderan izgled, ali i bogatiji sadržaj, saopštio je menadžment. Hotel, koji više od 30 godina krasi obalu Tivta, nakon rekonstrukcije, vrijedne oko dva miliona eura, dobiti će savremeni izgled kategorizacije 4 zvjezdice, sa svim neophodnim sadržajima za hotel visoke kategorije.

U novom hotelu će raditi više radnika nego dosad, pa će nakon rekonstrukcije u hotelu “Palma” biti zaposleno oko 100 radnika, što je za 40 više nego ranije.

Rekonstrukcija hotela započeta je u februaru i radovi teku planiranom dinamikom. Trenutno se ugrađuju savremeni sistemi slabe struje, takozvane “pametne hotelske sobe” i centralizovani sistemi ventilacije i hlađenja. Pri kraju su radovi u spa centru. Ubrzo počinju i radovi na fasadi.

Novi hotel će se razlikovati od starog po savremenom dizajnu enterijera i eksterijera. Raspolagaće sa 113 moderno opremljenih soba.

Tivat - Kalimanj
Tivat – Kalimanj

Hotel Palma biće ušuškani, prijatan i komforan hotel na samoj obali mora, a usluga koja će već od maja biti dostupna svim posjetiocima Tivta biće na najvišem mogućem nivou, kaže se u saopštenju iz “Primorje” Hotels & Restaurants.

Najčitanije