17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

TO Herceg Novi – otvoreni turistički biroi

TO Herceg – Novi

Turističko informativni biroi, gradske Turističke organizacije Herceg Novi otvoreni su na 14 lokacija u gradu.

Turističko informativni biroi u prethodne dvije  sezone na većem broju lokacija, uz novi softver koji je smanjio vrijeme potrebno za prijavu  boravka gostiju na svega nekoliko minuta, pokazali su se  kao veoma efikasni i značajni kada je u pitanju pružanje ove usluge svim posjetiocima Herceg Novog, kao i lokalnom stanovništvu.

-Pojedini biroi sada su otvoreni od 9 do 15 sati, dok će od 1. jula svi biti raditi od 8 do 20.  Turističko informativni biroi u: Njivicama, Zelenici, Kumboru, Đenovićima,Baošićima, Bijeloj, Toploj i Savini otvoreni su od 9 do 15 sati. Dva biroa u Igalu , kod Galeba i u Mjesnoj zajednici, zatim Trgu Nikole Đurkovića, Škveru, Meljinama i Kamenarima otvoreni su od 8 do 20 sati. Na Rosama i Žanjicu će prijava boravka biti omogućena u najkraćem mogućem roku, saopštavaju iz Turističke organizacije.

Podsjećamo, strani i crnogorski državljani bez prijavljenog prebivališta u Crnoj Gori u obavezi su prijaviti boravak u roku od 24 sata od ulaska u Crnu Goru. Izdavaoci smještaja za sve informacije koje se tiču dokumentacije neophodne za prijavu boravka turista mogu se obratiti u navedenim TIB-ovima u toku naznačenog radnog vremena ili u sjedištu Turističke organizacije svakog radnog dana od 7 do15 sati.

Buđenje ljeta

Najčitanije