24 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva za doček Nove godine – Željko Joksimović, Parni valjak, Neno Belan, Frajle…

Na budvanskom trgu, na dočeku nove 2017. koji ispred bedema Staroga grada tradicionalno već 18 godina organizuje Turistička organizacije Budve i Opština, zvijezda večeri biće Željko Joksimović.

TO Budva sa pressa
TO Budva sa pressa

Novogodišnji program će početi 31. decembra koncertom crnogorske grupe „Perper“ nakon kojih će uslijediti nastup jedne od najvećih muzičkih zvijezda regiona, Željka Joksimovića, saopšteno je danas na press konferenciji TO Budva, koja ujedno označava početak intenzivne medijske kampanje koja će se sprovoditi u čitavom regionu pod sloganom „Vidimo se u Budvi“.

Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u tradicionalnom svečanom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom  Radovana Papovića.

U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće grupa Highway Trio, zatim Sergej Ćetković i na kraju, legende regionalne muzičke scene, grupa Parni valjak.

Novogodišnje svečanosti se nastavljaju 2. januara u večernjim satima nastupom Vanja Radovanović, novosadska grupa Frajle, a novogodišnji program na trgu zatvoriće regionalno omiljena rok zvijezda – Neno Belan. Nismo zaboravili i najmlađe, tako da će u saradnji sa brojnim institcijama iz opštine kao bioskopom, za najmlađe biti pripremljen odličan proogram, saopštila je na današnjoj press konferenciji menadžerke za saradnju sa turističkom privredom iz TO Budva, Tijana Kotarac.

Turistička organizacija ove godine sama finansira kompletan novogodišnji program, za šta je izdvojeno 151.500 eura, a za  propagandnu kampanju biće izdvojeno 70 hiljada eura.

Hotelska grupa Budvanska rivijera, prema riječima direktorke marketinga Sanele Kahrović, tradicionalno, već 11 gdinu za redom u svome petrovačkom hotelu” Palas” pripremila je provod.

”Svojom ponudom , hotelskim sadržajima , ali i omiljenim zbavnim progrmom, ”Palas” se pozicionirao kao mjesto gdje se očekuje kvalitetan muzičko zabavni program, ali i zagarantovano najbolji provod. To je bio izazov da I ove gdine opravdamo očekivanja u čemu smo vjerujemo uspjeli. Tako će posljednjeg dana 2016, u najluđoj noi goste zabaljati folk zvijezda Dragana Mirković, pop pjevač Sergej Ćetković, dok je tu i orkestar Ace Sofronijevića zadužen kao muzička pratnja. Prvog januara, pored Dragane Mirković, nastupiće, Petar Grašo, dok 2. januara za Paštrovsko veče, Petar Grašo i Danijela Martinović, kazala je Kahrović navodeći da je cijena trodnevnog aranžmana po osobi 390 eura, dok za stalne goste obezbijeđen je popust do 15 odsto, a za one koji uplate ranije dobiće dan gratis u hotelu.

 U Spendidu Hari, Jelena Tomašević i Džinović

Novogodišnji programa tradicionalno, od kada je otvoren pripremio je i najluksuzniji crnogorski hotel ”Splendid”, a prema riječima PR kompanije ”Montenegro stars hotels group” Maje Vukićević ni ovoga puta neće izostati nezaboravan provod uz odličan programa.

”U Najluđoj noći I 1. Jnuara u hotelu će goste zabavljati Harim Mata Hari i Jelena Tomašević, a već tradicionalno za dobar štimung je zadužen i orkestar Žutog Serhatlića. Na zahtjev naših gostiju, koji iz godinu u gdinu dolaze , mogu slobodno reći tradicionalno, 2. Januara concert u velikoj Sali našeg hotela imaće legenda narodne muzike Haris Džinović. Tu se naš pograma ne završava, već 3. Januara za sve turističke poslanike i one koji su naši dragi partneri organizuje se Turistička Nova godina, kada ćemo u slavlju ispratiti ovu i dočekati novu turističku godinu”, kazala je Vukićević.

Cijene su kako je kazala povoljne, pa tako, ko se odluči da uplati trodnevni aranžman noćenjepo osobi će koštati 80 eura, dok će svečana večera 31 eura koštati takođe 80 eura. Ukoliko odluče da provedu šest dana, cijena je još povoljjnija, pa će kako je kazala Vukićević, noćenje koštati 70 eura , dok cijena svečanog dočeka ostaje ista- 80 eura.

 

Najčitanije