21 C
Kotor

Slušaj online radio

Trebinje – predstavnici turističkih organizacija Crne Gore predstavili ponudu za novogodišnje praznike

Trebinje
Trebinje

U trebinjskom Hotelu Leotar danas je održana konferencija za novinare na kojoj su predstavnici turističkih organizacija Crne Gore predstavili bogatu ponudu koju njihove lokalne zajednice nude za proslavu nadolazećih novogodišnjih praznika.

„Crna Gora je jedan od rijetkih država koja može ponuditi sjajan doček i u morskom i u planinskom tj. snježnom okruženju što je čini posebnom i daje joj jo veći turistički potencijal“, čulo se na press konferenciji.

Pored zimskih užitaka kao što je skijanje u ski centrima Žabljak, Kolašin, Vučje i Turjak, Crna Gora postaje poznata po sjajnim dočecima nove godine na otvorenom. Budva i Herceg Novi postaju vrlo popularne destinacije za proslavu ovoga praznika, iako ni drugi gradovi ne zaostaju.

Budva i ove godine ponovo nudi spektakularan doček, budući da će je u Novu Godinu uvesti crnogorska grupa Peper i Željko Joksimović. Njegov koncert će se održati tradicionalno ispred zidina Starog grada, dok će prvog dana Nove godine nastupiti Sergej Ćetković i grupa Parni Valjak.

U Tivtu u Novu godinu goste će uvesti grupe „Dan Poslije“ i Prljavo Kazalište, dok će prvog januara nastupiti Haris Džinović.

Herceg Novi će Novu Godinu dočekati uz Dženana Lončarevića, a predviđeno je i atraktivno spuštanje Djeda mraza niz Sat kulu tačno u ponoć.

Grad Bar ove godine će ugostiti veliku regionalnu zvijezdu Severinu, čijim će nastupom biri upriličen dolazak nove kalendarske godine. Prvog januara prisutne će zabavljati Bajaga i Akademija.

Podgoračani će u Novu godinu ući uz Kneza i Zorana Kalezića, dok ih prvog dana januara očekuje nastup popularne grupe Miligram.

 

Najčitanije