16 C
Kotor

Slušaj online radio

ACG: Aviokompanije mijenjaju red letjenja, što stvara probleme i veći priliv putnika…

Putovanje, – Aerodrom

S obzirom na to da su određene aviokompanije tokom narednih dana promijenile red letjenja i najavile saobraćaj u terminima koji su već zauzeti na Aerodromu Podgorica i uprkos tome što smo ih informisali da su kapaciteti bukirani, ipak ćemo svima maksimalno izaći u susret, zbog čega je izvjesno da se narednih dana može očekivati povećan priliv putnika u terminalnoj zgradi, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Osim toga, podsjećaju da je moguće i da neki letovi iz Tivta budu preusmjereni na Podgoricu, što se i desilo u nedjelju 2. jula, a što, takođe, dodatno može izazvati gužvu u terminalnoj zgradi Aerodroma Podgorica.

“Uprkos svemu, podsjećamo da je svaki let prošle nedjelje realizovan nesmetano zahvaljujući naporima zaposlenih Aerodroma Podgorica da u vanrednim okolnostima opsluže sve putnike i avione. To ćemo učiniti i svakom narednom prilikom kada je to moguće. Ovo je prilika i da vas informišemo da su Aerodromi Crne Gore već opslužili milionitog putnika ove godine i to mjesec ranije nego 2022. U isto vrijeme ističemo da je Aerodrom Podgorica tokom prve polovine 2023. godine opslužio oko 30 odsto više putnika u odnosu na rekordnu 2019. godinu”, zaključuju u Aerodromima.

Najčitanije