13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

“Adriatic Street Food” još ovog vikenda u Budvi

Adriatic Street Food Festival Budva

Festival pop rock muzike i brze hrane pod nazivom “Adriatic Street Food” ove zime je prvi put realizovan sa ciljem unapređenja i razvoja budvanske turističke ponude u periodu van glavne turističke sezone, a tokom gotovo 45 dana trajanja bio je centar dobre zabave i najrazličitijih ukusa i jedno od najomiljenijih zimskih mjesta za večernje izlaske, kako građana, tako i posjetilaca Budve.

Turistička organizacija opštine Budva je krajem novembra raspisala i po istom Javnom konkursu dodijelila budvanskim ugostiteljima 13 montažnih novogodišnjih kućica koje su postavljene na platou ispred zgrade nekadašnjeg Jugoslovenskog rječnog brodarstva na Slovenskoj obali, a svečani ambijent i kvalitetna ugostiteljska ponuda upotpunjeni su i svakodnevnim muzičkim nastupima crnogorskih muzičara i bendova.

Tokom predstojećeg vikenda i ujedno poslednjih dana ovog festivala sve ljubitelje dobre muzike i brze hrane očekuju nastupi benda “Vis Tetra” u petak, 12. januara od 21 sat, u subotu DJ-a John K od 19 sati, a nakon njega i “Priganitze” benda i u nedjeju, 14. januara, “Nitro” benda od 21 sat uz, kao i uvijek, raznovrsnu gastro ponudu.

Najčitanije