18 C
Kotor

Slušaj online radio

Aerodrom Dubrovnik će tokom zime biti povezan sa sedam svjetskih metropola

Foto – Zračna luka Dubrovnik

Ove će zime Dubrovnik biti povezan sa sedam svjetskih metropola (Frankfurt, London, Istanbul, Varšava, Rim, Barcelona i Atena) te s domaćim odredištem, Zagrebom.

U Frankfurtu je krajem prošle sedmice, za pedesetak njemačkih putničkih agenata i turističkih novinara održana prezentacija Dubrovnika i direktnih letova Frankfurt – Dubrovnik tokom cijele godine, u suorganizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika, hrvatskog nacionalnog prijevoznika Croatia Airlinesa i Hrvatske turističke zajednice.

Direktor poslovnice Croatia Airlinesa u Frankfurtu, Mato Radić predstavio je zimski red letenja s naglaskom na direktni let Frankfurt-Dubrovnik, tri puta sedmično tokom zimskih mjeseci, dok je direktorica agencije Obzor putovanja u Zagrebu, Silvana Turčić nazočnim putničkim agentima održala je prezentaciju ponude zimskih paket aranžmana za Dubrovnik.

“Direktna zračna zimska linija Frankfurt-Dubrovnik odvija već treću godinu u okviru strateških projekata Hrvatske turističke zajednice, TZ grada Dubrovnika i Croatia Airlines. Dodala je i da na inicijativu TZ grada Dubrovnika i Croatia Airlines, svi otvoreni hoteli tijekom zime u Dubrovniku sudjeluju u zimskim programima. Vlašić je izrazila svoje zadovoljstvo odličnom zračnom povezanošću dvaju gradova te brojem njemačkih turista, koji se nalaze na 3. mjestu top ljestvice najbrojnijih gostiju u Dubrovniku” istanula je Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, Romana Vlašić.

TZ grada Dubrovnika je osmislila i tiskala letke o svim događanjima tokom zime na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, a koji će biti dostupni za sve posjetitelje grada u informativnim uredima Turističke zajednice.

Najčitanije