16 C
Kotor

Slušaj online radio

Air Montenegro nudi promotivne letove za više evropskih gradova

foto: Air Montenegro

Povodom uskršnjih praznika i širenja mreže letova, crnogorska nacionalna avio-kompanija Air Montenegro je za svoje putnike pripremila promotivne cijene avio-karata za više različitih gradova ka kojima leti.

– Predstojeći period praznika idealno je vrijeme za planiranje putovanja, a specijalne cijene razlog više da odaberete Nant, Pariz ili Lion i uživate u ljepotama i čarima Francuske. Sa Nantom je Crna Gora po prvi put povezana direktnim letovima, zbog čega će tokom promotivnog perioda, od 22.aprila do 02.maja, povratna karta iz Podgorice do Nanta biti dostupna po cijeni od 79 eura – navode iz ove kompanije.

Tokom istog promotivnog perioda prodaje, cijena povratne karte iz Podgorice za Pariz i Lion iznosiće po 159 eura. Sve navedene cijene su sa svim taksama i uključenim prtljagom do 23kg, biće u prodaji od sjutra i mogu se iskoristiti za putovanja od 01. maja do kraja juna mjeseca.

Air Montenegro saobraća i ka: Beogradu, Istanbulu, Ljubljani, Cirihu, Pragu, Frankfurtu, Kopenhagenu, Banjoj Luci, a putem sajta airmontenegro.com i ostalih kanala prodaje od 22. aprila do 2. maja će i za neke od navedenih gradova biti dostupne promotivne cijene.

Najčitanije