16 C
Kotor

Slušaj online radio

Air Montenegro optimizuje red letenja za ljetnju sezonu

Foto Aerodromi Crne Gore

Nacionalni avio-prevoznik, Air Montenegro, će tokom ljetnje sezone saobraćaj obavljati na četiri aviona, usljed geopolitičkih prilika koje onemogućavaju obavljanje letova na liniji Podogorica – Tel Aviv.

“Uzimajući navedeno u obzir, Air Montenegro je pristupio optimizaciji reda letenja za ljetnju sezonu i donio odluku o otkazivanju letova na liniji Podgorica – Minhen”, navodi se u saopštenju.

Kompanija će tokom ljeta iz Podgorice letjeti ka Beogradu, Bratislavi, Cirihu, Kopenhagen, Frankfurtu, Istanbulu, Ljubljani, Lionu, Nantu, Ostravi, Parizu i Rimu, dok će se redovan saobraćaj iz Tivta obavljati ka Bakuu, Beogradu, Brnu, Istanbulu, Izmiru, Ljubljani i Pragu.

“Kao odgovorna kompanija kojoj su potrebe putnika i tražnja tržišta prioritet, i koja u ovakvim i sličnim situacijama uvijek postupa nakon sprovođenja detaljnih analiza, koristimo priliku da se izvinimo našim cijenjenim putnicima”, saopštili su iz Air Montenegra.

Iz kompanije su podsjetili da će kompanija prema Njemačkoj saobraćati na liniji Podgorica-Frankfurt, tri puta sedmično, svakog ponedeljka, četvrtka i nedjelje, uz obavljanje čarter letova prema njemačkom tržištu.

Najčitanije