15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Air Montenegro ponovo pokreće linije ka Cirihu i Kopenhagenu

Foto Air Montenegro

Nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro ponovo uvodi linije ka Cirihu i Kopenhagenu.

Letovi iz Podgorice ka Cirihu u aprilu mjesecu će biti dva, a od maja do kraja oktobra tri puta puta sedmično, dok su ka Kopenhagenu tokom ljetnje sezone planirana dva nedeljna leta.

– Uvođenjem dodatnih letova prije početka ljetnje sezone i širenjem mreže u narednoj godini, nastavljamo da povezujemo Crnu Goru sa važnim i emitivnim tržištima. Linija ka Kopenhagenu značajna je i zbog brojne crnogorske dijaspore, kojoj je važna direktna avio-povezanost, a u godini za nama i linija za Cirih se pokazala kao vrlo perspektivna zbog čega ćemo nastaviti da razvijamo njen turistički potencijal. Dužim peridom saobraćaja na pojedinim linijama nastojaćemo da održimo redovne letove i van glavne sezone – saopšteno je iz kompanije.

Uz planirano proširenje flote, nacionalni avio-prevoznik će u 2023. pokrenuti još novih ruta i povećati broj letova na postojećim.

Pored Kopenhagena i Ciriha, iz kompanije su za ljetnju sezonu već najavili letove ka Beogradu, Ljubljani, Banjaluci, Parizu, Pragu, Brnu i Bratislavi, dok se uskoro očekuje red letjenja i za ostale destinacije.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije