25 C
Kotor

Slušaj online radio

Air Serbia kreće sa letovima za Dubrovnik

Foto – Zračna luka Dubrovnik

Air Serbia kreće sa letovima za Dubrovnik od 2. maja tri puta sedmično (ponedjeljak, četvrtak i nedjelja). Od 7. juna uvodi se let i petkom, a od 15. juna srijedom i subotom, pa će tada imati šest nedjeljnih letova.

Od 25. juna uvodi se i let utorkom i letovi će biti svakodnevni. Kompanija će tako letjeti do 25. septembra nakon čega ukida utorak  i srijedu, a nakon 5. oktobra ukida i subotu. A nakon 10. oktobra ukida i četvrtak, pa će do kraja ljetnog reda letenja letjeti tri sedmična leta. Ovo znači da će kompanija letjeti više letova, jer je prošle godine letjela tek 6 sedmičnih letova u top sezoni, a letjeti će i bitno duže jer je prošle godine prekinula letove u IX. mjesecu.

Za Split kompanija sa letovima kreće 9.5. I u top sezoni će letjeti kao i prošle godine 6 tjednih letova (svaki dan osim subote). Nakon 24.9. smanjuje na pet tjednih letova ukidanjem utorka, kako će letjeti do kraja ljetnog reda letenja. Dakle i ovdje se sezona bitno produžuje. Čudno je da Air Serbia i za Dubrovnik i za Split sa letovima kreće samo par dana nakon 1.5, a nije obuhvatila i prvomajske praznike.

/analitičar: Alen Šćuric/

Najčitanije