20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Andrija Petković: Tivat će u Novom Sadu predstaviti mladost, šarm i ljepotu

Dr Andrija Petković

Dani Tivat u Novom Sadu 22-24. marta



Tivat će u Novom Sadu predstaviti šarm, otmenost i ljepotu – rekao je potpredsjednik Opštine Tivat dr Andrija Petković gostujući u jutarnjem programu na RTV Vojvodina.

Povod gostovanja su ” Dani Tivta koji će se u Novom Sadu održati od 22-24.marta.

– Već u petak očekuju nas sastanci u Privrednoj Komori Vojvodine, kao i potpisivanje Sporazuma sa Kulturnim Centrom Novog Sada. U subotu je svečana povorka u kojoj učestvuju mažoretke “Modesta”, te članovi GPD, KUD “Boka” i “Maškarade”. Istovremeno, naša klapa “Jadran’ će na Trgu jod katoličke porte imati svoj nastup, a tamo ćemo i Novosađane počastiti ribom i vinom. Baš kao što ćemo ih počastiti i u nedelju veče predstavom “Ćelava pjevačica”.

Petković naglašava da Tivat ima šta da pokaže i da i u narednom periodu želi da uspostavi saradnju sa gradovima regiona.

– Sem što imamo šta da ponudimo , imamo i dosta prostora da preuzmemo dobre prakse drugih. Zaista je želja svih nas u Opštini Tivat, da Sporazumi i prijateljstva ne ostanu mrtvo slovo na papiru, već da budu dobra osnova za konkretnu saradnju – rekao je Petković u emisiji ” Dobro jutro Vojvodino”.

Najčitanije