23 C
Kotor

Slušaj online radio

Caritasova Narodna kuhinja u Tivtu danas otvara vrata

Caritas

Caritas-ova Narodna kuhinja u Tivtu danas otvara svoja vrata za sve osobe koje su u socijalnoj potrebi.

“Plan je da se dnevno distribuira 50 do 80 toplih obroka. Ciljna grupa su nam: osobe u socijalnoj potrebi, članovi OSI populacije, samohrani roditelji, penzioneri sa najnižim primanjima, lica sa privremenim boravkom u Crnoj Gori, kao i izbjegla lica, djeca svih uzrasta” – kazao je direktor Caritas-a Kotorske biskupije don Željko Pasković.

Želja nam je da pomognemo što većem broju osoba koje su u potrebi, te želimo oglasiti način na koji mogu postati naši korisnici. To mogu učiniti pozivom na broj: +382/67-671-852 Putem web-site-a: www.caritaskb.com ili putem instagram stranice: caritas_kotorske_biskupije, poručio je Pasković.

Don Željko Pasković kazao je da su sredstva za nesmetani polugodišnji rad osigurana zahvaljujući donaciji “Crnogorske porodice iz Berlina”.

“Molimo i ostale društveno odgovorne firme da podrže ovaj projekt. Svi koji žele, donirati namjernice, novčani iznos ili otvoriti trajni nalog za potrebe Caritasa molimo vas da se javite putem emaila ilili na službeni telefon Caritasa Kotorske Biskupije 067-671-852.

Opština Tivat dala je na korištenje NVO Caritas kotorske Biskupije prostorije površine 27,30 kvadrata, bez naknade za potrebe osnivanja Narodne kuhinje na period pet godina.

Najčitanije