15 C
Kotor

Slušaj online radio

Avio linija Tivat-Prag od juna

Aerodrom Tivat

Po informacijama koje možete vidjeti i na sajtu aviokompanije Air Montenegro, linija Tivat-Prag će se uspostaviti već u junu.

Od 14.juna do 8.oktobra, avioni crnogorske aviokompanije će letjeti sa aerodroma na pjeni od mora do glavnog grada Češke dva puta nedjeljno – u utorak i subotu.

Za prve letove iz Tivta ka Pragu cijena karte je oko 98 eura u ekonomskoj i oko 316 eura u biznis klasi, dok je karta za suprotni smjer u obe klase skuplja za oko 9 eura.

S obzirom da se već širi mreža i uspostavljaju udaljenije rute kao što je ova, jasno je da se uskoro može očekivati nabavka trećeg aviona crnogorske aviokompanije. Pošto para nema (bez ozbiljne državne pomoći) sa sigurnošću možemo reći da će avion biti iznajmljen, a biće zanimljivo vidjeti za koju vrstu lizinga će se odlučiti menadžment kompanije.

Da ste Vi na mjestu menadžmenta, da li biste kratkoročno iznajmili avion zajedno s posadom i održavanjem ili biste išli na varijantu dugoročnog lizinga aviona tipa Embraer koji Air Montenegro već ima u floti?

Najčitanije