16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Bajkeri uživali na na 8. Međunarodnom moto skupu MC Cruiser u Herceg Novom

Moto skup MC Cruiser

Predstavnici 150 klubova i više od hiljadu učesnika i gostiju okupilo se na 8. Međunarodnom moto skupu MC Cruiser u Herceg Novom, koji je održan proteklog vikenda. Tradicionalno, subotu su obilježili defile motora kroz grad i bajkerske igre, a vrhunac je bio završni rok koncert.

Brojni turisti i mještani su pozdravljali stotine motorista koji su prodefilovali od plaže Ušće do kružnog toka u Meljinama, i u povratku magistralom do Igala. I publika i takmičari su se zatim ludo zabavljali uz bajkerske igre na plaži.

U “ispijanju piva uz otežavajuće okolnosti” najbrži je bio Stefan iz MK “Komite” iz Ljubinja, u “Hrbanju na gredi” najspretniji je bio njegov klubski drug Miloš, u “skijanju na suvom” najbolje se snašla ekipa “Samostalni jahači”, a u potezanju konopa najjači su bili članovi MK “Komite”.

Moto skup MC Cruiser

Osim pobjednika u igrama, organizatori su nagradili najmlađeg motoristu, petogodišnjeg Davida Čeprnića, koji je sa svojom “krosericom” odvozio čitav defile, prve goste koji dolaze svake godine Gorana Grčkog i Baneta Radusinovića, Wahida iz Alžira koji je na moto skup došao BMW-om, prešavši za 70 dana 10 000 km kroz 16 država, vlasnike najljepših motora – prerađenog “Batmen”-a i “Harley Davidson”-a, kao i motoristu koji u novčaniku nosi taštinu sliku -Mina iz Mostara.

Moto skup MC Cruiser 2019.

Program je završen rok koncertom na kome je armosferu zagrijao bend “Rudolf” iz Kolašina, a do usijanja dovela grupa “New deal” iz Bora.

Članovi moto kluba MC Cruiser, prezadovoljni su posjetom i atmosferom.

Izvor:Radio HN

Najčitanije