8 C
Kotor

Slušaj online radio

Besplatno brzo testiranje za odlazak na Exit

Exit festival

Ulaz na Festival Exit koji se održava od 8. do 11. jula biće ograničen na one koji ili posjeduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili preležali kovid-19, ili na one koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test, saopštili su  organizatori.

Kako se navodi, za kupce ulaznica obezbeđeni su besplatni brzi testovi u Novom Sadu, dok će oni koji ulaze s pozivnicama te testove moći da urade u ovlašćenim laboratorijima , u više od 20 gradova u Srbiji, po ceni od 900 dinara.

Proces zamjene vaučera za festivalske narukvice biće vremenski značajno duži i podrazumevaće više provjera u odnosu na ranije godine. Zbog toga, Exit apeluje na sve posjetioce da zamjenu obave od ponedeljka, 5. jula do srijede, 7. jula. Svima koji vaučere ne zamjene do četvrtka, 8. jula do 20 časova, festival ne garantuje da će moći da uđu tokom prve večeri, usled stvaranja ogromnih gužvi.

Uslovi za ulaz posjetilaca iz Srbije, kako onih sa četvorodnevnim vaučerima, tako i za one s jednodnevnim ulaznicama, jeste da imaju ili Digitalni zeleni sertifikat, kojim dokazuju da su vakcinisani, odnosno da su preležali kovid-19, ili negativan brzi antigenski test. Uz te potvrde, za preuzimanje festivalskih narukvica ili direktan ulaz na festival biće potreban i lični dokument.

Za sve kupce vaučera i ulaznica koji će morati da rade brzi antigenski test, Exit je osigurao besplatno testiranje u Hali 1 Novosadskog sajma.

Izvor:Fonet

Najčitanije