16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

“Big game fishing“ od 13. do 16. septembra u Herceg Novom

Big game fishing

Međunarodno takmičenje u lovu na tune, sabljarke, lampuge i albacore, “Big game fishing“ održaće se od 13. do 16. septembra u Herceg Novom.

Na 12 milja od hercegnovske obale, u vodama Crne Gore, na jedanaestom po redu međunarodnom takmičenju ove vrste, učešće će uzeti ekipe iz naše i država regiona, ali i ostalih evropskih zemalja. Takmičarski dani su četvrtak, petak i subota, isplovljavanje ekipa je zakazano svakog jutra u 8 sati sa Škvera, a povratak je planiran u 17:30 sati. Potom će biti vagan ulov, svake večeri u 20 sati.

Proglašenje najboljih je u subotu 16. septembra u 20 sati, u resto baru Jadran na Škveru.

U okviru takmičenja “Big game Fishing”, poslednjeg dana održaće se i “Little game fishing” takmičenje za djecu uzrasta od sedam do šesnaest godina. Takmičenje se odvija na Rosama a za njih i njihove roditelje sa Škvera je organizovan brod. Uz instruktore obezbijeđene su udice, njeske, osvježenje i sendviči.

Big game fishing HN 2023.

Organizatori su Big game fishing klub Herceg Novi i Savez za sportski ribolov Crne Gore, a pokrovitelji Turistička organizacija Herceg Novi i Opština Herceg Novi.

Zahvaljujući “Big game fishing” manifestaciji Herceg Novi je postao nezaobilazna destinacija ribolovaca i ljubitelja ribolova koji putuju svijetom i učestvuju u ovakvom takmičenju.

Najčitanije