16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Bigova – Plac ispod prosječne tržišne cijene na 50 metara od mora

Agencija Dream  Estates  Montenegro, Agencija iz Kotora , predstavnici Savills u Kotoru, su objavili cijenu zemljišta u mjestu Bigova, i to po cijeni koja odavno nije bila na tržištu.

Riječ je o urbanizovanom placu sa pogledom na more, površine 1,514 m2, u središtu jednog od najljepših mjesta na našem primorju, Bigova.

Bigova

U PONUDU SU UKLJUČENI:

  1. Izdata i odobrena građevinska dozvola (sve  takse  su  plaćene u iznosu od 40.000 €)za izgradnju savremene vile od 300 m2 koja sadrži bazen, četiri sobe i četiri kupatila, kamin  i mjesto za roštilj, kuhinju i prostor za odmor na otvorenom, parking kao i tehničku prostoriju.
  2. Velika bašta (oko 1.000m2), koja je udaljena 50 m od mora. Opcije za ovaj vrtni prostoruključuju:
  • Urbanističku  dozvolu za izgradnju dodatnog objekta od 281m2;
  • Alternativno, prema predlogu vlasnika, zemljište bi se moglo zadržati kao mediteranski vrtni pejzaž.

3.Konceptni  dizajneri  ovog  projekta    su  dostupni    da  pomognu kao rukovodioci projekata u kompletnom procesu izgradnje, uključujući:

Tender za izvođače i ugovore o izgradnji i opremanju, Nadzor, koordinacija i izveštavanje o izgradnji, Kontrola troškova i kvaliteta, Dizajnerski poslovi /Pravni zahtevi/ Potrebne dozvole /Komunalni priključci itd.)

CIJENA OVOG ZEMLJIŠTA SA IZDATIM I PLAĆENIM DOZVOLAMA I SPREMNIM PROJEKTOM ZA IZGRADNJU VILE IZNOSI €250.000 ŠTO JE NEVJEROVATNO SNIŽENO U ODNOSU NA CIJENU OD PROŠLE GODINE KOJA JE IZNOSILA €400.000.

Dream  Estates  Montenegro, Agencija iz Kotora je tu da Vam pomogne i odgovori na sva pitanja. Pozovite na 032/304-788, 067/213-327 ili pošaljite mail na
info@dreammontenegro.com

Najčitanije