7.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Bijela: Humanitarno veče za Snežanu, prikupljeno 2.300 eura

humanitarno-vece – foto RTHN

Na humanitarnoj donatorskoj večeri, u organizaciji NVO Ruža vjetrova i Mjesne zajednice Bijela, sinoć je za liječenje Novljanke Snežane Radović prikupljeno  2.333, 70 eura. Tokom manifestacije nestalo je struje, ali program je nastavljen uz dobru energiju i želju da se pomogne Snežani.

NVO Ruža vjetrova organizovala je i prošle godine humanitarno veče Za Snežu, a predsjednica Bobana Želalić kazala je da su uspjeli da ujedine sugrađane i izvođače i pobijede nestanak struje.

-Izvođači su stvorili fenomenalnu atmosferu, iako nije bilo struje. Mi smo i prošle godine organizovali sličnu akciji i nadam se da će biti novih. Svi izvođači su se rado odazvali pozivu. Cijela Opština se slila u Bijelu i tu pozitivnu energiju želimo da prenesemo na Snežu. Sa nama je bila večeras njena sestra, kazala je Želalić.

Jedan od učesnika humanitarne večeri bio je mažoret klub Lili, a trener Ida Porobić kazala je da rado odazivaju na ovakve večeri.

-Veliko nam je zadovoljstvo da učestvujemo na humanitarnim nastupima. Večeras je učestvovao dio grupe juniorki i grupa Pčelice, kazala je Porobić.

Na humanitanoj večeri uz Mažoret klub Lili učestvovali su i: klapa Kastel Nuovo, ženska vokalna grupa Lira, grupa Trio mare, djeca iz vrtića Naša radost Bijela i dječiji hor Cvrkutići.

Izvor:RTHN

Najčitanije