17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Boka Kotorska pozornica internacionalne promocije luksuznih jedrilica iz Poljske

foto – www.sunreef-yachts.com

Poljski proizvođač luksuznih jedrilica -katamarana, kompanija „Sunreef Yachts“ krajem ove nedjelje predstaviće stručnoj nautičkoj javnosti i potencijalnim klijentima ikz više zemalja, tri svoja nova proizvoda i to u Crnoj Gori, u nautičkom centru Porto Montenegro u Tivtu.

„Sunreef Yachts“ je u Gdanjsku 2002. osnovao francuski biznismen Fransic Lap, a u proteklih 17 godina ova kompanija izrasla je u jednog od vodećih graditelja luksuznih dvotrupnih jedrilica – katamarana u svijetu. „Sunreef“ jahte i superjahte grade se od kompozitnih materijala, svaka ima pos želji klijengta posebno dizajnirani i opremljeni enetrijer, građene su za jedrenje na dugim, prekookeanskim krstrarenjima a zahvaljujući koncepciji sa dva trupa i velikoj širini, ovi brodovi nude i izuzetno visok nivo komfora svojim putnicima pa ih često nazivaju i plovećim vilama pod jedrima.

Poljsko brodogradilište do sada je sagradilo i kupcima širom svijeta isporučilo preko 140 jedrilica i motornih jahti, a stručnoj javnostri u Tivtu će narednih dana predstaviti tri svoja najnovija modela – katamarane Sunreef 60 dugačak 18 metara, Sunreef 80 od 24 metra i superluksuzni 20,5 metara dugi Sunreef Supreme 68 Dreamliner II. Prezentaciji novih jedrilica u Bokokotorskom zalivu prisustvovaće 60-tak stranih klijenata brenda Sunreef, desetak novinara specijalizovanih inostranih medija koji se bave jahtingom, kao i sam vlasnik poljske kompanije.

Izvor:S.L

Najčitanije