19.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Bokeški Forum: Teren Arsenala ili zoo vrt?

Sprtski teren Arsenala – foto Boka News

Sve više zabrinutih roditelja iz Tivta, čija djeca bi po najavama od ponedjeljka ponovo trebala da se druže sa fudbalskom loptom, ovih dana se obraćaju Bokeškom Forumu.

“Naime, objekat koji je najavljivan na sva zvona,kao da je u najmanju ruku “Alianc Arena”  a sa čijim se stavljanjem u funkciju uobičajno kasnilo  je pomoćni teren Arsenala. Svjedoci smo, na žalost, da ljudi svakodnevno šetaju svoje kućne ljubimce po novoj podlozi na koju se koliko sutra vraćaju naša djeca.

Pitamo tzv.lokalnu samoupravu: ko je od mnogobrojnih i preskupih lokalnih službi zadužen za održavanje terena ili i za to morate pitati vaše nalogodavce u Podgorici. Tražimo što hitniju reakciju jer bi se taj dugo najavljeni objekat uskoro mogao pretvoriti u zoo vrt, jer izgleda da ste ga kao i ljude prepustili zaboravu u ovoj vašoj suludoj corona-predizbornoj kampanji.

Bokeški Forum apsolutno ima razumijevanja za vlasnike ljubimaca, koji jednostavno nemaju adekvatnu lokaciju na kojoj bi šetali svoje ljubimce.

Da podsjetimo, 15. februara 2018.godine Bokeški Forum je od nadležnih tražio da se realizuje projekat “Pet kutak”.

Bokeški forum

Ograđeni prostor uz kompletnu infrastrukturu učinio bi ljubimce sretnijim i opuštenijim, a njihove vlasnike relaksiranijim.

Brigu o Pet kutku vodili bi vlasnici, a sam prostor bi bio opremljen sredstvima za održavanje higijene i raznim acesoarima za kvalitetan boravak i igru.

Sigurno je da pomoćni teren Arsenala nije takvo mjesto. Tu se, ipak, igraju naša djeca”, kaže se u saopštenju “Bokeškog Foruma”.

Najčitanije