23.7 C
Kotor

Slušaj online radio

„Briv Construction“ će donirati finansijska sredstva za Dnevni centar i tri nevladine organizacije

Dnevni centar – HN

U vremenu pandemije virusa korona, svi – lokalna uprava, građani i privrednici, moraju biti oslonac jedni drugima, kako bi se  što većoj mjeri umanjili negativni efekti koji se već odražavaju u gotovo svakom segmentu društva. Iznimno je bitno pomoći organizacijama čiji je fokus rada na brizi o najugoženijima, a čiji zaposleni u ovom trenutku čine nadljudske napore kako bi mogli kontinuirano i bez problema pružati servise i usluge.

Kompanija “Briv Construction” će tim povodom finansijski pomoći tri nevladine organizacije: „Nova šansa“, „Kolo srpskih sestara“ i „Zrak sunca“ iz Herceg Novog, kao i Dnevni centar za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju H. Novi, sa ukupno nešto preko 2.000 eura.

Kako je istakao izvršni direktor kompanije „Briv Construction“ Vladimir Mračević, i ranije su pomagali ugrožene kategorije stanovništva, iako to nije bilo javno saopštavano. Ovog puta, pored želje da se pomogne onima kojima je to najpotrebnije, cilj je svojim primjerom pozvati i druge privrednike u našem gradu da se pridruže akciji i daju doprinos u borbi protiv efekata pandemije.

Potpredsjednica Opštine Herceg Novi Vesna Samardžić zahvalila je na donaciji, istakavši zadovoljstvo činjenicom na lokalna uprava može računati na partnere poput kompanije „Briv Construction“.

-Nadamo se da će i druge kompanije u našem gradu slijediti njihov primjer i pomoći u savladavanju aktuelne situacije, poručila je Samardžić.

Najčitanije