26.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva – Carević, Radović, Pribilović i Rađenović pušteni na slobodu

Budva – foto RTV Budva

Smijenjeni predsjednik Opštine Budva Marko Carević, odbornici DF-a Đorđije Vujović i Đorđe Pribilović, predsjednik opštinskog odbora SNP -a Krsto Rađenović pušteni su na slobodu nakon što su danas uhapšeni tokom nereda u ovom gradu.

Potpredsjednik i odbornik Demokrata u SO Budva, Dragan Krapović, priveden je večeras po nalogu Specijalnog državnog tuzilaštva na ispitivanje u to tužilaštvo u Podgorici.

Krapovića, kako je nezvanično rečeno, ispituju vezano za slučaj hapšenja načelnika Komunalne policije i inspekcije.

SDT je proširilo istragu, te su sinoć uhapšeni načenik Komunalne policije i komunalne inspekcije Opštine Budva Aleksandar Mijatović (41), rukovodilac Sektora za planiranje i razvoj u “Vodovodu i kanalizacije” Budva Igor Đurašević (43) i još dva službenika Komunalne policije, zbog sumnje da je stvorena kriminalna organizacija.

Danas su uhapšeni i načelnik Vatrogasne jedinice Dragan Božović, šef Carevićevog kabineta Nikola Jovanović i menadžer Opštine, Milo Božović.

U SDT večeras je privedena i izvršna direktorka Vodovoda Budva Jasna Dokić u okviru istrage koje je pokrenuta oko blokade zgrade Opštine i glavne radkrsnice 17. juna i stvaranja kriminalne organizacije. Određeno joj je zadržavanje do 72 sata.

Iz Uprave policije je saopšteno da je zbog nereda uhapšeno 17 osoba.

Najčitanije