12.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva domaćin međunarodnog takmičenja u podvodnom ribolovu – “Budva Dive in KUP 2019″

Podvodni ribolov

Budva je domaćin ekipnog takmičenja u podvodnom ribolovu “Budva Dive in KUP 2019″. koje će se održati u subotu 6.aprila sa početkom u 7 sati u akvatorijumu Budvanske rivijere, od Skočiđevojke, Drobnog pijeska, Svetog Stefana, rta Zavala, ostrva Sveti Nikola, Mogrena, Ponte Jaz, Ploča, do Zagorskog pijeska na Platamunima.

Organizator takmičenja je Savez za sportski ribolov na moru Crne Gore, a domaćin i organizator su KSR “Tuna” Budva.

“Vaganje ulova, proglašenje pobjednika i ručak održaće se u Restoranu “Porto” u gradskoj marini u Budvi. Večernja zabava i druženje uz piće dobrodošlice od 20.30h uz lokalni rock band u Beer-Bike Club Budva”, naveli su organizatori.

Dive in

Kako ističu, cilj ovog takmičenja je prezentacija Crne Gore i Budve kao prepoznatljive ronilačke i izvanredne destinacije za podvodne ribolovce, u cilju privlačenja ljudi koji se bave ovim sportom i koji ostavraju značajnu potrošnju kao turisti u zemljama sa razvijenim diving turizmom.

“Čisto more, prozračna, tirkizno plava voda, vidljivost i preko četrdeset metara pod vodom, prelijepi podvodni pejzaži su samo dio onoga što Crna Gora i njeno podmorje ima da ponudi.S obzirom da se radi o vansezoni, organizovanje ovakvog takmičenja krajem aprila mjeseca ima veliki značaj našu državu i Primorje te njihovu promociju kao turističke i ronilačke destinacije”, navode organizatori.

Prethodni članak
Sledeći članak
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije