20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva – otvorene renovirane vile u Turističkom naselju Slovenska plaža

Slovenska plaža renoviranje

U Turističkom naselju Slovenska plaža danas su svečano otvorene vile Maslina i Ruzmarina u okviru kojih je renovirano 187 smještajnih jedinica. Ovim projektom vrijednim oko pet miliona eura unaprijeđen je kvalitet turističke ponude TN Slovenska plaža, a samim tim i cjelokupnog imidža Hotelske grupe Budvanska rivijera, kao lidera hotelske industrije u Crnoj Gori i jedne od vodećih hotelskih kompanija u regionu.

Bitno je istaći da je 187 smještajnih jedinica sa kategorije 3 zvjezdice podignuto na nivo od 4 zvjezdice po savremenim hotelskim standardima koji će ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih gostiju.

Današnjem događaju, kao i obilasku renoviranih smještajnih jedinica prisustvovali su Damir Davidović, državni sekretar u Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma, Velizar Kaluđerović, predsjednik Odbora direktora Investiciono razvojnog fonda Crne Gore sa saradnicima, Nikolom Milosavljević i Nemanjom Rakočević, dok su ispred HG Budvanska rivijera domaćini bili Mijomir Pejović, predsjednik odbora direktora, Jovan Gregović, izvršni direktor sa saradnicima i Vesna Vujović, menadžerka TN Slovenska plaža.

Damir Davidović, državni sekretar u Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma kazao je ovom prilkom da ga raduje ono što je danas vidio i da je za TN Slovenska plaža od izuzetnog značaja unapređenje kvaliteta smještajnih kapaciteta.

„Jako je dobro da nešto što je bilo u lošem stanju ranije, što često nije moglo da bude u funkciji i otežavalo rad menadžmentu HG Budvanska rivijera u postizanju boljih finansijskih rezultata, sada bude renovirano i da odgovara standardima najzahtjevnijih tržišta“, istakao je Davidović.

Renovirana soba – Slovenska plaza

Velizar Kaluđerović, predsjednik Odbora direktora Investiciono razvojnog fonda kazao je da je IRF omogućio da se ova investicija realizuje sredstvima od pet miliona eura po najpovoljnijim uslovima i da je za svaku pohvalu što je nakon samo nekoliko mjeseci od početka, ovaj projekat uspješno realizovan.

Mijomir Pejović, predsjednik Odbora direktora HG Budvanska rivijera istakao je da je renoviranjem pomenutih blokova u značajnoj mjeri podignut kvalitet turizma ne samo Turističkog naselja Slovenska plaža i HG Budvanska rivijera, već i cijele Budve i Crne Gore.

„Na ovaj način stvaramo dobre osnove za razvoj Hotelske grupe Budvanska rivijera što će uticati na njenu prepoznatljivost, a samim tim i konkurentnost“ kazao je Pejović koji se ovom prilikom zahvalio IRF-u što je prepoznao značaj ove investicije, kao i izvođačima radova koji su na vrijeme i kvalitetno obavili sve neophodne radove i ispoštovali rokove.

Slovenska plaža renoviranje

Jovan Gregović, izvršni direktor HG Budvanska rivijera zahvalio se partnerima koji su omogućili da se realizuje ovako značajna investicija, ističući da će i druge kapacitete sa kategorije 3 zvjezdice u narednom periodu takođe podići na viši nivo.

Nakon današnjeg događaja, Hotelska grupa Budvanska rivijera sa ponosom ističe zadovoljstvo povodom završenog projekta koji je sproveden u kratkom vremenskom roku uprkos brojnim globalnim izazovima. Vjerujemo da će renovirane smještajne jedinice uz ostale sadržaje TN Slovenska plaža i ove godine biti izbor velikog broja gostiju koji će upravo na ovom mjestu stvarati najljepše uspomene sa mora.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije