17 C
Kotor

Slušaj online radio

Budva: Zbog omalovažavanja policajaca Podgoričanin kažnjen sa 1.200 eura

Budva policija – foto Boka News

Više puta udarao pesnicama u patrolno voziloZbog omalovažavanja policajaca u Budvi, Podgoričanin M.V. (29) kažnjen je novčano u iznosu od 1.200 eura, saopšteno je iz Suda za prekršaje u Budvi.

Kako su naveli, osumnjičeni je 1. maja u večernjim satima omalovažavao policijske službenike koji su regulisali saobraćaj u Mediteranskoj ulici.

– Naime, M.V. je proglašen krivim i osuđen na novčanu kaznu jer je 01. maja u večernjim časovima omalovažavao policijske službenike koji su regulisali saobraćaj u Mediteranskoj ulici, da bi potom više puta udarao pesnicama u patrolno vozilo, nakon čega je i lišen slobode i u jutarnjim satima izveden pred sud – zaključuju iz budvanskog Suda za prekršaje.

Takođe, srpska državljanka H.J. (36) iz Niša osuđena je na novčanu kaznu u iznosu od dvije hiljade eura, jer je prethodne večeri u Ulcinju zatečena da upravlja vozilom sa visokom koncentracijom alkohola u organizmu.

– Dežurna sutkinja odjeljenja u Ulcinju Anka Kekić je, nakon izricanja odluke, naložila da se novčana kazna naplati odmah jer se radi o stranoj državljanki, a okrivljenoj je izrečena i zabrana upravljanja vozilima na teritoriji Crne Gore u trajanju od šest mjeseci – zaključuju u saopštenju.

Najčitanije