25.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Budvani i turisti prihvatili Bike Share kao prednost i praktičnost…

Budva

Budva Next Bike sistem javnih bicikala je ušao u fazu kada ga Budvani posmatraju kao dobrog komšiju koji im je omogućio da završe dnevne poslove uz manje gužve, manje stresa i više zabave.

I turisti su rado prihvatili ovu novinu koju Budva nudi kao destinacija, pa se na biciklima često mogu vidjeti gosti iz inostranstva kojima ovaj vid prevoza nije stran i koriste priliku da obiđu plaže od Mogrena do Kamenova.

Vožnja biciklima je još uvijek neopterećena gužvama, pa naši sugrađani i gosti koriste priliku i za zanimljive foto sesije, a najbolji su u prethodnom periodu nagrađivani vaučerima za vožnju u iznosu od 10 eura.

Budva Bike Share funkcioniše kroz sistem njemačkog nextbike sistema, a finansiran je iz fondova EU prekogranične saradnje. Namijenjen je povećanju urbane mobilnosti, odnosno gradskoj pokretljivosti koja javni prostor koristi na ekološki prihvatljiv način.

Nextbike sistem je za naše uslove optimalno rješenje zbog sistema podrške koji nudi. Osim gotove aplikacije koja se može koristiti u svim zemljama i gradovima gdje postoji isti sistem, nextbike je razvio svoj customer support sistem koji podrazumijeva i sajt, info mejl i call centar.

Sve nejasnoće koje imate rješavate jednostavnim pozivom na 033 44 11 44 ili slanjem upita na mejl adresu info@nextbike.me

Promocija sistema javnih bicikala Budva Bike Share

Kao što znate, Budva Bike Share je počeo sa radom 1.juna ove godine i do sada je dinamika najma na više nego zadovoljavajućem nivou, uključujući i one koji se odnose na vaučere za besplatne vožnje.

Nadamo se da ćemo uspjeti da ispunimo naš cilj koji bi opravdao cilj ovog projekta, a to je da zaista smanjimo gradske gužve u saobraćaju korišćenjem bicikala, a da bi to postigli – potrebno je da Opština Budva u Budva Bike Share sistem uvede još 8 stanica i da poveća broj bicikala na ukupno 50.

Te investicije u složene sisteme nisu jeftine, ali dobrim planiranjem i u fazama, taj cilj se može postići.

Zato: sjedi i vozi! Budi dio Budva Bike Share sistema i jedne lijepe, ekološki osviješćene priče.

Najčitanije