21.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Cadmus Cineplex prikazuje od 17. do 23. januara

repertoar

NOVI FILMOVI

SVI ZNAJU

Priča prati Lauru na njenom putu iz Argentine u malo špansko selo iz kog potiče.

Putuje na sestrino vjenčanje, i vodi svoje dvoje djece. Uprkos ponovnom okupljanju i povodu, najstarija ćerka je oteta. U užasnim danima koji slijede, duboko sakrivene porodične tajne bivaju otkrivene.

GLAS

Najt Šjamalan spaja priče svoja dva izvorna dijela, filma NESALOMIV iz 2000. godine i filma PODIJELJEN iz 2016, u jedan eksplozivni, potpuno novi triler – GLAS.

Iz filma Nesalomiv, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu gospodin Glas. Njima se priključuju iz filma Podijeljen Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi i Anja Tejlor-Džoj kao lik Kejsi Kuk, jedini zarobljenik koji je preživeo susret sa Zveri.Nadovezujući se na priču s’ kraja filma Podijeljen, Glas pronalazi Dana u potrazi za Krambovom nadljudskom verzijom Zveri, u seriji burnih susreta, dok Prajs prvobitno tajnovito prisutan prerasta u organizatora sukoba koji čuva tajne pogubne za obojicu.

DRUGARČINA

Radi se o dvojici totalno različitih muškaraca koji dolaze iz različitih svjetova.

Del Skot, dolazi iz opasne njujorške četvrti Bronks i očajnički pokušava ostaviti sve greške iza sebe. Filip Lakas je paralizovani depresivni milijarder, koji živi u luksuznom penthausu u centru  Menhetna. Emotivan i pun dobrog humora, film govori o neočekivanom prijateljstvu koje se pojavilo između ova dva potpuna stranca, i kako druga šansa može biti najbolji poklon koji ste ikada primili.

 

 

Najčitanije