13.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Cadmus Cineplex prikazuje od 19. do 25. decembra

repertoar

NOVI FILMOVI:

STAR WARS: USPON SKAJVOKERA

Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u filmu “STAR WARS – USPON SKAJVOKERA”. Ovaj film je zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek slijedi.

PATROLNE ŠAPE

“Patrolne šape” su šest herojskih štenaca koje predvodi dječak Rajder. Svaka kuca ima svoj talenat i moć, oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim vještinama i rješavanju problema.

ABIGEJL

Mlada djevojka Abigejl živi u gradu čije su granice zbog epidemije misteriozne bolesti već godinama zatvorene. Njen otac bio je jedan od zaraženih i odveden je kada je ona imala šest godina. U borbi s moćnicima, kako bi pronašla svog oca, Abigejl saznaje da je njen grad pun magije i u sebi otkriva izvanredne sposobnosti.

AILOVO PUTOVANJE

Film govori o borbi za opstanak malog divljeg jelena, krhkog i ranjivog da odgovori na sve izazove koje pred njega stavlja prva godina njegovog života. Priča je smještena u srce veličanstvenih pejzaža Laponije.

NEOBIČNI

Priča o dva čovjeka, vaspitača djece i adolescenata sa autizmom.

Dvadeset godina Bruno i Malik žive u odvojenom svetu, uz autističnu decu i tinejdžere. Njihova udruženja obučavaju mlade ljude iz opasnih četvrti da se brinu o onima koji su okarakterisani kao „izuzetno kompleksni“. Posebno partnerstvo za posebne ličnosti.

Najčitanije