20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Cantaloupe Gastro Pub vas poziva…

Little EATaly promo

Cantaloupe Gastro Pub u Igalu, čiji je naziv inspirisan istoimenom jazz numerom, koju često čujemo sa radio stanica pogotovo u toku ljeta, proširio je svoju ponudu i od poznatog restorana meksičke kuhinje, postao hot spot za sve ljubitelje internacionalnih jela i dobrih svirki.

U narednih 10 dana sve posjetioce ovog lokala na Obali Nikole Kovačevića 28 – IGALO očekuje bogat program:

15. jun (četvrtak) – Little EATaly: veče posvećeno italijanskoj kuhinji i muzici, sa velikim izborom jela po italijanskoj recepturi, koje priprema šef kuhinje sa Kube, Adnel Abreu Veliz.

16. juna (petak), od 21 sat, u Cantaloupe Gastro Pub-u veče posvećeno bluzu, „Blues Kitchen”, gostuje Kornel Kurina, priznati jazz muzičar iz Mađarske, koji je svirao sa čuvenim džezerima poput Džordža Bensona, a kod nas će svirati sa Milovanom Paunovićem, iz Srbije.

Za sve muzičke i gastronomske sladokusce, u noćima vikenda biće organiz ovane Salsa žurka (subota, 17.jun), kao i jazz svirke sa Milovanom Paunovićem i Ivom Kostić (nedelja 18.jun, ponedjeljak 19.jun, utorak 20.jun).

Blues kitchen promo

Sa dolaskom ljeta, Cantaloupe Gastro Pub, najaviće i nastavak bogatog i raznovrsnog muzičkog programa pored mora, na novoj terasi, ali i specijalne gastro večeri, zbog kojih ovaj lokal ima sve same pohvale kako na društvenim mrežama, tako i na Trip Advisoru.

Cantaloupe Gastro Pub 067 832 607

Za sve informacije i rezervacije možete se obratiti na FB stranici www.facebook.com/cantaloupe.igalo ili na telefon 067 832 607

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije