17 C
Kotor

Slušaj online radio

Četiri dana koncerata i zabave u Portonovom

Portonovi

Sezona ljetnjih događaja u Portonovom je uveliko počela, a interesantan program  privlači goste i posjetioce svih generacija.

Nakon junskih vikend DJ sesija, posjetioci u Portonovom svakog dana tokom jula u saradnji sa Portonovi Beach klubom na Vista trgu mogu da uživaju u muzici na otvorenom. Savršena prilika da se opustite, plešete i uživate uz pulsirajuće ritmove talentaovanih lokalnih DJ-eva. Nastupi počinju u 20:30.

  • 13. jula planirani su koncerti i nastupi na svim trgovima u Portonovom. Na Trgu u naselju će nastupiti duo gitara Srđan Bulatović i Darko Nikčević, dok će posjetioci na Marina trgu zaplesati uz latino zvuke.
  • 14. jula publika na Marina trgu će pjevati hitove uz regionalnu zvijezdu Ninu Badrić
  • 15. jula na Marina promenadi posjetioci će uživati uz popularni bend Detour. Na Vista trgu
  • 16. jula nastupiće lokalni bend VIS Tetra. Ulaz na koncerte je besplatan za sve posjetioce.
Nina Badrić

Tribute bendovi sa simfonijskim orkestrima dvije popularne grupe stižu u Portonovi ovog ljeta i nastupaće pred publikom na Marina trgu. Dancing Queen – ABBA Symphonic Tribute Show dolazi u Portonovi 21. jula gdje nas očekuje nevjerovatna zabava uz poznate hitove ove švedske grupe. Prvi put ove godine, renomirani azerbejdžanski muzičar,

Shahriyar Imanov, održaće koncert na Vista trgu 22. jula. Shahriyar hipnotizira publiku očaravajućim melodijama tradicionalnog azerbejdžanskog instrumenta, tar. I ova dva koncerta su besplatna za sve one koji žele da uživaju na jednoj od najuzbudljivijih adresa na Jadranu.

Vinsko veče koje se u julu organizuju u Portonovom svake godine privuče pažnju velikog broja posjetilaca, a ove godine, 29. jula, publika će uz više od 30 izlagača koji će predstaviti svoje proizvode uživati i u muzici Jelene Tomašević. Dan kasnije, u nedjelju 30. jula, publika će uz muziku i stihove uživati u performansu Ivana Bosiljčića i benda, pod nazivom “Naše veče”. Karte za ova dva nastupa dostupne su na Gigstix sajtu.

Portonovi

Za više informacija možete kontaktirati events@portonovi.com

Najčitanije