8.9 C
Kotor

Slušaj online radio

Cijene na budvanskoj rivijeri u septembru i do 30% niže

Budva – foto Boka News

Podaci ukazuju da je na budvanskoj rivijeri tokom prve polovine godine boravilo skoro 160 hiljada gostiju, koji su ostvarili više od 540 hiljada noćenja u hotelskim smještajima.

Budva, u kojoj trenutno ljetuje oko 40 hiljada turista, ove godine najviše je privukla goste iz regiona, ali i Njemačke, Francuske, Ujedinjenog Kraljevstva, Turske, Poljske i Rusije. Kada je riječ o vanevropskim zemljama, najveći broj dolazaka ostvaren je sa tržišta Izraela, Sjedinjenih Američkih Država i azijskih zemalja, saopšteno je iz Turističke organizije Budva..

Na području cjelokupne budvanske rivijere ima 140 hotela, a cijene u većini objekata su niže i do 30% u odnosu na jul i avgust, uz obezbjeđene posebne akcije koje se prvenstveno odnose na boravak djece u pratnji roditelja.

Septembarske cijene u objektima sa tri ili četiri zvijezdice kreću se već od 30, odnosno 40 evra za noćenje sa doručkom i od 60 evra za all inclusive uslugu, sa posebnim pogodnostima za najmlađe. Cene u privatnim apartmanima i sobama su niže za 20 odsto, te se dvokreventa soba u ovom periodu godine može iznajmiti po cijeni već od 15 eura, a studio apartman od 20 eura za noć, dodaje se.

Izvor:eKapija

Najčitanije