20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Demokrate Kotor: Boka je svih njenih građana, bez obzira na vjeru i naciju

Demokratska Crna Gora

Kotorski DPS, razbijen iznutra i spolja, potresen odlascima i rastresen aferama, postajući svjestan da u svom gradu nema šta da traži, pokušava sebi dati na značaju proširujući svoj maligni uticaj i na ostale opštine, saopštio je kotorski odbor Demokrata.

Oni su reagovali na saopštenje DPS-a Kotor, Gradonačelnici i komunalne službe, čija je Boka?

Kad već ne znaju šta će da pišu i kako da se pojave u javnosti iz duboke ilegale, pokušavaju da konstruišu priče na nivou koji nije dostojan političkog djelovanja: na nivou nacionalizma i podjela.

Nebrojeno puta smo ponovili da zbog te neozbiljne družine ne bi potrošili ni jedno jedino slovo, ali da moramo zbog javnosti da upozorimo na njihovo štetno djelovanje.

Kada se već interesuju o stavovima Demokrata iz Kotora i drugih bokeljskih opština, moramo ih jos jednom upoznati sa najelementarnijim činjenicama.

Boka je najljepši dio najljepše države Crne Gore. Boka je svih njenih građana, bili oni Crnogorci, Srbi, Hrvati, Bosnjaci, Albanci, Muslimani ili bilo koje druge nacionalnosti. Boka je svih onih pravoslavnih, katolika, jevreja, muslimana, svih onih koji se mole svom bogu ili su ateisti, saopštio je kotorski odbor Demokrata.

Kotorski DPS ovih dana pokušava da se vrati na fabrička podešavanja, kako je početkom devedesetih prebrojavao Hrvate i Crnogorce po Boki, danas pokušava da prebrojava Srbe i druge.

Gospodo iz DPS, devedesete su prošle i građani Boke i Crne Gore su dobro naučili lekcije da vam nikada više ne dozvole da krvomutite i stvarate razdor među građanima.

Za kraj vam dajemo besplatan savjet. Pustite se prebrojavanja krvnih zrnaca po Boki i počnite da prebrojavate članove. To će vam biti korisnije, jer su tu svi vaši problemi.

P.S.: Ako malo bolje pogledate transparente, uočićete da je na njima znak jedne stranke sa kojom ste tajno rušili prethodnu Vladu i tajno formirali DPS Vladu. I nije ni čudo što njih štitite, a nas napadate. Ipak su oni vaš taster, sa kojima mutite vodu, kaže se u saop[tenju Demokrata Kotor.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije