19.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Demokrate Kotora: DPS vršenje vlasti predstavljalo je veoma uspješan projekat, ali samo za vaše šefove u Podgorici i njihove lične interese

Kotor – foto Boka News

“Opštinski odbor DPS Kotor, ili barem ono što je ostalo od njega nakon niza poraza i samosramoćenja, nastavlja da uveseljava kotorsku i crnogorsku javnost svojim saopštenjima. Iako bi se najradije nasmijali ovakvim verbalno-grafičkim bravurama kakve su dostojne njihovog bivšeg koordinatora Svetozara Marovića, moramo radi njih samih da ih podsjetimo na nekoliko činjenica” – kaže se u saopštenju Demokrata Kotor, koje prenosimo integralno.

“Uprkos DPS tvrdnjama da ne postoji parlamentarna većina u Kotoru, za članove svih frakcija kotorskog DPS-a jedino je zajedničko što znaju da većina postoji, a da oni nisu dio nje, niti će u Kotoru ikada više biti. Teza o tome da ne komuniciramo između sebe je još dalja od istine, ali je utoliko bliža stanju unutar DPS, gdje ne razgovarate jedni sa drugima, a šef iz Podgorice nakon nezaboravnog polupraznog skupa u Kotoru i još nezaboravnijeg govora vašeg lokalnog predsjednika neće ni da čuje za vas.

Povodom uspješnosti “pilot projekta”, podsjećamo da je vaše vršenje vlasti predstavljalo veoma uspješan projekat, ali samo za vaše šefove u Podgorici i njihove lične interese, pa vam stoga, umjesto što se samoproklamujete kao mjerilo uspješnosti, preporučujemo mirovanje u zasluženim opozicionim klupama.

Takođe, na vašem mjestu nikada ne bismo govorili o radu parlamenta, bilo kojeg i bilo gdje. Očigledno je po vašem mišljenju parlament kotorski bolje radio kada ste usvajali odluke štetne po grad ili onda kada ste u zajedničkom zločinačkom poduhvatu sa vašim ministrima usvajali plan Kostanjice zbog kojeg danas cijeli svijet gleda na stanje Kotora. Nejasno vam je da ljudi mogu da imaju svoje mišljenje i da o tome razgovaraju i diskutuju i da za to treba vrijeme, jer vam je svaka odluka, pa i one o predsjedniku odbora, diktirana.

Kad smo već kod priznanja, biće i za njih vremena, pa ćete priznavati ko je sklapao štetne ugovore, ko je kriv za dospjele dugove, ko je odgovoran za desetine a potencijalno i stotine hiljada eura naknada i štete koje trpe naša javna preduzeća.

Izbori će u Kotoru biti u redovnom terminu, 2020. godine. Uostalom, kada god bili izbori, ukoliko se do tada održite kao partijska organizacija i nastupite jedinstveno a ne u tri-četiri frakcije, bićete potučeni do koljena” – poručuju iz OO Demokrarske stranke Kotor.

Najčitanije