26.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Deveti Harmonika fest u Tivtu

Harmonika fest foto PR

Centar za kulturu Tivat  i ove godine u saradnji sa  nevladinim udruženjem “Harmonika Montenegrina” organizuje  Međunarodni  festival harmonike “Harmonika Fest”.

Festival se sastoji iz takmičarskog dijela koji će biti održan  od 29.  do 31.maja  u velikoj sali  i na maloj sceni Cerntra za kuluru, kao i iz revijalnog koncertnog dijela. Otvaranje festivala će biti održano na maloj sceni Centra za kulturu u utorak, 28.maja u 21 sat  koncertom ”Beltango Triologija” .

U srijedu 29.maja u hotelu The Chedi u kompleksu Luštica Bay, biće takođe održan koncert ”Beltango Triologija” sa  početkom u 20 časova.

U četvrtak 30. maja u velikoj sali Centra za kulturu, biće održan koncert koji će se sastojati iz dva dijela. Prvi dio koncerta je rezervisan za Damira Sultanova (Kazahstan), dok drugi dio pripada kragujevačkom akademskom orkerstru “Akordeonista”. Poslednji dan festivala rezervisan je za ”Koncert pobjednika” koji će se održati u velikoj sali Centra za kulturu sa početkom 14 časova. Na svim koncertima ulaz je slobodan.

Izvor:S.L

Najčitanije